Uncategorized Konkurs

Published on May 28th, 2016 | by Neven Djuric

0

KONKURS ZA BENDOVE ZA UČEŠĆE NA BANJALUČKOJ GITARIJADI 2016

U cilju promocije banjalučke muzičke scene, kao i afirmacije autorskog stvaralaštva banjalučkih bendova, Queen estrada i Jelen pivo organizuju „Banjalučku gitarijadu 2016 – powered by Jelen Music“, koja će se održati 3. jula 2016. godine na tvrđavi Kastel.
Mogućnost da nastupe pred svojim sugrađanima, na najatraktivnijoj pozornici u gradu, imaju svi neafirmisani bendovi iz Banja Luke i okoline, koji nemaju objavljena komercijalna izdanja. Pobjednike Banjalučke gitarijade bira stručni žiri i publika, a biće nagrađeni besplatnim studijskim snimanjem pjesama i binskom opremom.
Svi zainteresovani bendovi se mogu prijaviti na e-mail: queenestradazoka@gmail.com a sve dodatne informacije potražite putem navedene e-mail adrese ili telefona: 066 905 399.
Uz prijavu je potrebno dostaviti:
• najmanje dvije autorske kompozicije;
• tekstove navedenih kompozicija;
• kratku biografiju benda;
• fotografiju benda.
Konkurs je otvoren do 18. juna 2016. godine. Rezultati konkursa će biti objavljeni 20. juna na FB stranicama „Queen estrada“ i „Banjalučki dani piva“.
Banjalučka gitarijada će se održati 03. jula 2016. godine na sceni na kojoj će od 30. juna do 02. jula nastupiti izvođači festivala „Banjalučki dani piva 2016“. Specijalni gost Banjalučke gitarijade je banjalučka Rock Simfonija.
Brend Jelen Pivo godinama podržava projekte, aktivnosti i događaje koji su od značaja za muziku i mlade i ovo je samo jedan u nizu projekata koji nas očekuju u ovoj godini.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑