Koncerti djitarijada

Published on May 30th, 2017 | by Neven Djuric

0

KONKURS ZA UČEŠĆE NA BANJALUČKOJ GITARIJADI 2017

U cilju promocije banjalučke muzičke scene, kao i afirmacije autorskog stvaralaštva banjalučkih bendova, Queen estrada organizuje „Banjalučku gitarijadu 2017“ koja će se održati 2. jula 2017. godine na tvrđavi Kastel.
Mogućnost da nastupe pred svojim sugrađanima, na najatraktivnijoj pozornici u gradu, imaju svi neafirmisani bendovi iz Banja Luke i okoline, koji nemaju objavljena komercijalna izdanja. Pobjednike Banjalučke gitarijade biraće stručni žiri i publika, a biće nagrađeni besplatnim studijskim snimanjem pjesama i binskom opremom.
Svi zainteresovani bendovi se mogu prijaviti na e-mail: queenestradazoka@gmail.com a sve dodatne informacije potražite putem navedene e-mail adrese ili telefona: 066 400 215.
Uz prijavu je potrebno dostaviti:
• najmanje dvije autorske kompozicije;
• tekstove navedenih kompozicija;
• kratku biografiju benda;
• fotografiju benda.

Konkurs je otvoren 10. maja 2017. godine i traje do 20. juna kada će na FB stranici „Queen estrada“ biti objavljeni rezultati .
Banjalučka gitarijada će se održati 02. jula 2017. godine na sceni na kojoj će od 29. juna do 02. jula nastupiti izvođači festivala „Banjalučki dani piva 2017“.

Pobjednici prošlogodišnje Banjalučke gitarijade: “Logic System Disorder”, a pratili su ih “Cornix”, “Nair” i “Shanghai Street Fight”.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑