Predstave skola-za-ljubavnike

Published on October 10th, 2016 | by Neven Djuric

0

ŠKOLA ZA LJUBAVNIKE

PREMIJERA HIT KOMEDIJE “ŠKOLA ZA LJUBAVNIKE” U BANJALUCI

Predstava “Škola za ljubavnike” u kojoj uloge tumače: Milan Vasić, Milan Kalinić, Jelena Rakočević, Aleksandra Cucić i Bojan Stojčetović ( koji je i režirao predstavu), održaće se 16. oktobra u Banjaluci, u Dječijem pozorištu Republike Srpske, s početkom u 20 h.

Radnja ove predstave smještana je u Italiju, krajem 50-ih godina. Muž i žena, jako uspješni u svemu što rade, upadaju u bračnu kolotečinu. Potreba da se iz nje izađe po svaku cijenu, dovodi do odluka koje će im promijeniti živote.
Naizgled obični bračni problemi, pretvoriće se u neviđene komplikovane situacije, koje će na najkomičniji način probati da riješe. Kao što svaka jednačina ima jednu ili dvije nepoznate, tako se i u njihovom slučaju javljaju tri “nepoznate“, koje im samo dodatno komplikuju situaciju.

Čudna služavka, kućni prijatelj advokat, kao i unajmljeni profesor za još čudniju školu, potrudiće se da komplikovano dovedu u krajnje zamršeno. Niko od njih nije ono što jeste.
Na brilijantan i komičan način nas Milan Vasić, Jelena Rakočević, Milan Kalinić i ostali, vraćaju u vrijeme kada je moguće bilo nemoguće.

Ulaznice u prodaji od 5. oktobra na blagajni Dječijeg pozorišta Republike Srpske.
Generalni pokrovitelj predstave je pekara Manja, zlatni sponzor Lutrija Republike Srpske a sponzori su: Panevropski univerzitet “Apeiron”, Konzum, hotel “Jelena” i Lovački restoran.

Informacije na telefon: 066 905 399.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑