Koncerti Gitarijada

Published on April 24th, 2019 | by Neven Djuric

0

KONKURS ZA UČEŠĆE NA BANJALUČKOJ GITARIJADI 2019

U cilju promocije banjalučke muzičke scene, kao i afirmacije autorskog stvaralaštva banjalučkih bendova, Queen estrada organizuje „Banjalučku gitarijadu 2019“ koja će se održati 30. juna 2019. godine na tvrđavi Kastel.
Mogućnost da nastupe pred svojim sugrađanima, na najatraktivnijoj pozornici u gradu, imaju svi neafirmisani bendovi iz Banja Luke i okoline, koji nemaju objavljena komercijalna izdanja. Pobjednike Banjalučke gitarijade biraće stručni žiri i publika, a biće nagrađeni besplatnim studijskim snimanjem pjesama i binskom opremom.
Svi zainteresovani bendovi se mogu prijaviti na e-mail: queenestradazoka@gmail.com a sve dodatne informacije potražite putem navedene e-mail adrese ili telefona: 066 400 215.
Uz prijavu je potrebno dostaviti:
• najmanje dvije autorske kompozicije;
• tekstove navedenih kompozicija;
• kratku biografiju benda;
• fotografiju benda.

Konkurs je otvoren 25. aprila 2019. godine i traje do 15. juna kada će na FB stranici „Queen estrada“ biti objavljeni rezultati .
Banjalučka gitarijada će se održati 30. juna 2019. godine na sceni na kojoj će od 27. juna do 29. juna nastupiti izvođači festivala „Banjalučki dani muzike 2019“.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑